Naš servis posluje u okviru Computers Web Shop firme čija je delatnost prodaja računara I ostalih IT uređaja I opreme.

Servis postoji od osnivanja firme, I primarno područije rada predstavlja servisiranje u garantnom I vangarantnom roku I nabavka I prodaja rezervnih delova I dodatne opreme. Naš tim čine serviseri sa višegodišnjim iskustvom rada sa uređajima iz IT segmenta i različitim oblastima specijalizacije, tako da smo u mogućnosti da pružimo naj adekvatniju uslugu servisiranja vaših uređaja. Bez obzira na tip uredjaja, kao I kvara istih. S obzirom da poslujemo u sklopu maloprodajnog objekta naše firme, u stanju smo da u kratkom roku obezbedimo veći deo novih delova za vaše uređaje ali I da pružimo informacije I savete u vezi kupovine uređaja zasnovanih na iskustivu kako samog servisa tako I prodajnog segmenta firme.

Opremljeni smo savremenim uređajima, mašinama I alatima za servisiranje, ali takođe težimo ka stalnom usavršavanju I modernizaciji sredstava za rad kako bi pružili visok nivo usluge našim korisnicima. Ukoliko dijagnostikom utvrdimo kvar na uređaju koji nismo u mogućnosti da rešimo u našem servisu, korisnicima pružamo logističku podršku radi upućivanja uređaja u specijalizovane servise za određene vrste kvarova I uređaja iz široke mreže servisa unutar I van teritorije naše države sa kojima ostvarujemo saradnju.

Garantujemo da će vaši uređaji biti pregledani u najkraćem mogućem roku (obično jedan radni dan) i da ćemo vas obavestiti o ceni servisa i eventualno potrebnih delova pre bilo kakve intervencije na samom uređaju.